Jooga ja Sointuillat Villissä

Järjestän SYKSYN aikana erilaisia JOOGA ja SOINTUILTOJA yhteistyössä Kulttuuritalo Villin kanssa . Teemat ja sisällöt vaihtelevat, facebookista löydät helpoiten ajantasalla olevaa infoa mitä milloinkin on tiedossa  tai voit myös ottaa suoraan yhteyttä Mariin . 

Kulttuuritalo Villin ihana puutalo resonoi upeasti niin maljoihin kuin kongiinkin ja todennäöisesti tunnet värähtelyt kehossasi konkreettisesti, äänien tyynnyttävän ja rauhoittavavn efektin ohella. Syksyn kuluessa tulen pitämään myös SOINTUMEDITAATIOITA; SOINTUMATKOJA sekä mahdollisesti PRANAYAMA eli hengitysharjoitusiltoja. Seuraa ilmoittelua ja tule mukaan! 

Kun pimeä syksy sateineen todella alkaa, hemmottele itseäsi lempeällä harjoituksella Kulttuuritalo Villin ihanan rauhoittavassa ympäristössä kamiinan lämmittäessä taustalla. 


SYYSKUU 

TIISTAI 10.9 

Lempeä ja syvärentouttava harjoitus, joka sopii kaikille - myös joogan vasta-alkajille. Et tarvitse omia välineitä, Marilta löytyy niin joogamatot kuin bolsteritkin. Teemme restoratiivisen, niin kehoa kuin mieltäkin rauhoittavan, hyvin hidastempoisen ja lempeän harjoituksen,jossa annat niin kehosi kuin mielesikin päästää irti kaikesta negatiiviesta olipa se sitten kireyttä ja jäykkyyttä kehossa tai mielen päällä olevaa stressiä ym. 

Sointukylvyssä Sinä rentoudut eriliaisten äänien sointeihin ja värähtelyihin. Kehostamme yli 70% on vettä, joten kun ääniaalto lähtee värähtelemään ilmaa ja lattian pintaa pitkin kehosi reagoi, toiset tuntevat sen herkemmin, mutta vesi värähtelee sisälläsi syvärentouttaen lempeästi. On todettu, että jo n puolen tunnin äänimaljarentoutus vastaa syvää unta, jota kehomme ja etenkin aivomme tarvitsevat palautuakseen ja toipuakseen päivän rasituksista. Jos siis nukut huonosti, pätkäunta tai liian vähän, SUOSITTELEN ERITYISETI SOINTUKYLPYÄ 

Tervetuloa mukaan! Voit osallistua jompaan kumpaan tai koko iltaan. Mainitsethan ilmoittautuessasi, sillä mukaan mahtuu hyvin rajallinen määrä osallistujia. Työpajat toteutuvat kun ilmoittautuneita on vähintään 8 henkilöä. 


KLO 18 - 19.30 Lempeä YINJOOGA hinta 15e
KLO 19.35 - 20.30 Sointukylpy & äänimaljarentoutus 15e

KOKO ILTA 25e

ILMOITTAUTUMISET MARILLE: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. viimeistään ma 9.9.


TORSTAI 26.9 

KLO 18 - 19.30 Lempeä YINJOOGA hinta 15e
KLO 19.35 - 20.30 Sointukylpy & äänimaljarentoutus 15e

KOKO ILTA 25e

ILMOITTAUTUMISET MARILLE: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. viimeistään ma 9.10 !