Personal Trainer

Jokainen ihminen on luotu liikkumaan, mutta pelkkä liikunta ei aina riitä. Me m.sportissa uskomme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kokonaisvaltaisuus tarkoittaa meille terveellistä ravintoa,kehon ja mielen rentoutumista,mukavaa yhdessäoloa sekä tietysti säännöllistä liikuntaa.

Kun syystä tai toisesta kaipaat tukea, haluat treeniltäsi enemmän, suunnittelet elämäntaparemonttia, haluat pudottaa painoa jne, tarjoamme henkilökohtaista ohjausta PersonalTrainerin kanssa.

Personal Trainer on koulutettu ammattilainen, joka yhdessä kanssasi laatii henkilökohtaisen suunnitelman tavoitteineen ja mahdollisesti myös ravinto-ohjeineen. Personal Trainer lähtee halutessasi myös mukaasi kuntosalille tai juoksulenkille, kaikki riippuu sinusta, paljonko tukea ja motivaatiota tarvitset. Kaikki räätälöidään sinun tavoitteitesi saavuttamiseksi.

Tarjoamme erilaisia PersonalTraining- paketteja tai voimme räätälöidä sinun näköisen paketin yksittäisten tapaamisten pohjalta ja sinulle sopivaa liikuntaa elämäntilanteesi ja tarpeesi huomioiden. Lupaamme jokaiselle kiireettömän ja henkilökohtaisen palvelun ja huolehdimme, että saavutat omat tavoitteesi.

Sinä valitset itsellesi sopivan vaihtoehdon

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää. Ensimmäinen tapaaminen Personal Trainerin kanssa on msportin kanta-asiakkaille aina maksuton, edellyttäen että yhteistyö jatkuu.