JOOGA 

Joogalajeja on paljon, msportissa pääset tutustumaan eri lajiehin kurssien muodossa (mm iyengarjooga, hathajooga, vinyasa tai flowjooga, yinjooga ja aerial -eli ilmajooga) . Yhteistä fyysiselle joogan asanaharjoittelulle on kokonaisvaltaisuus: pyrkimyksenä koko kehon tasapaino ja hyvinvointi, jolloin myös mieli voi hyvin. 

”Yoga” tulee sanskriitin kielestä ja merkitsee yhteyttä, yhteyttä omaan itseen. Joogalle tyypillistä on keskittyminen, hengitysharjoitukset sekä jooga-asentojen yhdistäminen edellisiin. Jooga vahvistaa, vetreyttää, virkistää ja joogalajista riippuen suosittelemme joogaa kaikille. 

Jooga on parasta myös faskioille, sillä liikkeet ovat monipuolisia: liikelaajudet, suunnat ja tempo vaihtelee eli joogaharjoittelu edistää faskoiden nesteyttämistä ja siten kehosi pysyy elastisena ja joustavana. Erityisesti YIN- ja AERIAL JOOGA edistävät faskoiden hyvinvointia ja venyvyyttä

HUOM! VIP- asiakkaille joogakurssit ovat ilmaisia ( ei alkeet ) ja osallistua voit myös 10- kerran jooga/pilateskorteilla 

* JOOGAN JATKORYHMÄ 

maanantaisin klo 18.00 - 19.00  pohjautuen iyengarjoogaan. Edellyttää aiempaa joogaharrastusta  ( tällä kurssilla on muutama vapaa paikka ) 


* YINJOOGA

viikkotunti perjantaisin klo 18.30 - 19.45 


* AERIAL ELI ILMAJOOGA

viikkotunti  lauantaisin klo 11.15 - 12.15


PILATES 

Pilates-harjoittelulla vahvistamme kehon käyttämättömiä lihaksia ja liian aktiivisia lihaksia rentoutamme, sillä olipta sitten sohvaperuna tai aktiiviliikkuja, kehossasi on molempia! Istuminen kiristää lonkan seutua ja kova harjoittelu jumittaa koko kroppaa. Pilates-harjoittelu suuntautuu kehon syvien vatsa- ja selkälihasten aktivointiin sekä pinnallisten lihasten rentouttamiseen.

Vain säännöllisellä harjoittelulla kehosi oppii uuden ryhdin, lihastasapaino muuttuu pikkuhiljaa ja hengitystekniikkasi paranee. Huomaat eron niin arjessa kuin omassa harjoittelussasikin. Voima lähtee aina kehon keskustasta.

Pilates-harjoittelua suosittelemme kaikille, sillä vahva korsetti suojaa kehoa loukkaantumisilta, etenkin ikääntyessä. Kun treenaat kovaa, on täysin mahdollista että pinnalla olevat lihakset ovat vahvoja mutta tuki heikko, jolloin altistut esim selkäongelmille. 

Pilates suojaa selkävaivoilta, mutta soveltuu erittäin hyvin myös esim selän kuntouttamiseen. 

Marilla on yli 10 vuoden kokemus pilates-tuntien ohjaamisesta, joten saat tunneilla tarvittaessa myös henkilökohtaista ohjausta. 

PILATES ALKEISKURSSI 4x

Haluaisitko tutustua PILATES- harjoitteluun? Tällä alkeiskurssilla käymme läpi perusteet: mitä ja miten. Eli miten hengitys yhdistyy liikkeeseen, miksi ja mitä ovat napatuki ja lapatuki. Näitä termejä kuulet käytettävän ihan jumppatunneillakin, mutta tiedätkö oikeasti mistä on kyse?

Edelleen herättelemmä kehoa oivaltamaan missä Pilateksessa on kyse: miksi ne syvät lihakset ja miten saadaan toimimaan.
SOPII KAIKILLE. Ja jos innostut, tästä on sitten hyvä jatkaa pilates-harjoittelua :)


AJANKOHTA maanantaisin ajalla 26.2 - 19.3 klo 15.30 - 16.30 


HINTA: m.sportin VIP-asiakkaille ilmainen, kanta-asiakkaat 39e
muutoin kurssin hinta 59e

Mukaan mahtuu 10 osallistujaa. Ilmoittutumiset ja lisätiedot: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tervetuloa tutustumaan kehonhallinnan perusteisiin!


***********************************************************************************************************************************************************************

HUOM!!

ilmoittautumiset KAIKILLE KURSSEILLE : info(at) msport.fi - kurssi toteutuu kun ennakkoilmoittautuneita on vähintään 6 henkilöä - MYÖS VIP-asiakkaat

Kurssitunneille voit osallistua myös 10-kerran korteilla. Tutustu HINNASTOON tai lunastamalla VIP-kortin, johon sisältyvät kaikki jooga- ja pilateskurssit - paitsi EI ALKEISKURSSIT. 

Maksaessasi kurssihinnan ja jos joudut olemaan poissa, voit korvata poissaoloja m.sportin muilla kurssitunneilla tai ohjatuilla viikkotunneilla kuluvan kauden aikana  ( joulukuun 2017 loppuun asti  ) 

Muistathan, että kurssi-ilmoittautuminen on aina sitova ja peruutukset on tehtävä viimeistään 48h ennen kurssin alkamista, muutoin perimme kurssin hinnan kokonaisuudessaan.