Tiiviskurssit, seminaarit ja tapahtumat

m.sport järjestää erilaisia tapahtumia, workshopeja ja seminaareja niin ohjaajille, ohjaajille haluaviksi kuin myös ihan tavallisille kuntoilijoille Salo - Turku talousalueella.

Lisätiedot ja kursseille ILMOITTAUTUMISET Marille : info(at) msport.fi 


KEVÄT 2019 

Jooga & Sointuilta Kulttuuritalo Villissä to 23.5 

Tervetuloa ensimmäiseen Jooga - ja Sointuiltaan Salossa torstaina 23.5.

Teemme lempeän ja kehoa avaavan Yinjooga-harjoituksen, joka sopii kaikille, niin naisille kuin miehillekin. Etkä tarvitse aiempaa joogakokemusta voidaksesi osallistua. Yinjooga on lempeä ja voimakkaasti kehon faskiohin kohdistuva harjoitus, joka tunnet kehossasi jo ensimmäisen kerran jälkeen. 

Pienen tauon jälkeen jatkamme ihanalla ja syvärentouttavalla, Peter Hess metodin mukaisesti toteutetulla Sointukylvyllä, jossa lempeät äänimaljat ja gongi vievät sinut syvälle unimaailmaan. ♥ Äänimaljoista ja gongeista syntyvät äänet ja värähtelyt resonoivat kehossasi. Sointykylvyssä näitä instrumentteja soitetaan kehon ulkopuolella, joten rentoutus sopii hyvin kaikille.

Harmoniset soinnut ja värähtelyt auttavat rentoutumaan, moni nukahtaa - mutta se ei haittaa, koska kehosi tuntee värähätelyn nukkuessasikin ♥ 

Elämme monasti kiireistä arkea, sointukylpy kutsuu sinut pysähtymään tähän hetkeen , rentouttaa ja antaa hyvän olon samalla kun se hellii usein ylikierroksilla toimivia aivojasi. 

Sointukylpy kestää alustuksineen n. 60 min ja salilta löytyy niin joogamattoja kuin vilttejäkin, mutta varaudu silti pukeutumalla LÄMPIMÄSTI , sillä kehon rentoutuessa sen lämpötila saattaa laskea

Voit osallistua joko vain jompaan kumpaan tai molempiin. Sointukylvyn jälkeen tarjolla teetä, jos haluat jäädä keskustelemaan kokemuksistasi

Muistathan ilmoittautua ennakkoon, sillä tuon mukanani tarvittavan määrä mattoja, vilttejä ja bolstereita jne.

AJANKOHTA to 23.5 klo 17.30 alk
klo 17.30 - 19.00 YInjooga HINTA 15e
klo 19.10 - 20.10 Sointukylpu HINTA 15e

PAIKKA: Kulttuuritalo Villi, Vähäsillankatu 9

koko ilta 25e

ILMOITTAUDU ENNAKKOON MARILLE tai sähköpostilla This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

ps. halukkaille päivän alkaessa on luvassa myös JOOGATUNTEJA jos haluat yhdistää ne tähän.