Tiiviskurssit, seminaarit ja tapahtumat

Järjestämme msportissa erilaisia tapahtumia, workshopeja ja seminaareja niin ohjaajille, ohjaajille haluaviksi kuin myös ihan tavallisille kuntoilijoille. 

Kurssit toteutuvat kun ennakkoilmoittautuneita on VÄHINTÄÄN 5 henkilöä. 

Lisätiedot ja kursseille ILMOITTAUTUMISET Marille : info(at) msport.fi 

KEVÄT 2018 

Kadonneen Keskivartalon Metsästys 

6 viikon tiiviskurssi kaikenikäisille Naisille ETÄVALMENNUS 


Tuntuuko että vyötärösi on kadonnut kokonaan? Kevään myötä vaatekerrokset vähenevät ja totuus paljastuu...

Tällä kurssilla yhdistämme treenin ja ruokavalion, niin että todellakin huomaat muutoksen keskivartalossasi jo muutamassa viikossa! Vahvistut ja muokkaat korsettia, ruokavalion avulla saat myös turvotusta lähtemään - niin että lopputuloksena vyötäröltäsi voi lähteä useitakin senttejä!

MITÄ LUVASSA? 

Räätälöidyt ohjelmat sekä kotiin(1+1)  että kuntosalille: jossa maksimoidaan aineenvaihduntaa ja energiankulutusta, niin että poltat kaloreita jo treenin aikana, MUTTA pitkään myös treenin jälkeen HUOM! jos et halua käydä kuntosalilla, RIITTÄÄ kun teet kotiohjelmia mutta kiinnität huomiota entistä tarkemmin myös ruokvalioosi!

Ruokavalio-ohjeistus eli 6 viikon "dieetti" - ilman lisäravinteita tai pussikeittoja, normaaliruokavaliota muokkaamalla turvotus kuriin ja pömppövatsa pienemmäksi. Tarkoitus on SYÖDÄ kunnolla, mutta välttää tiettyjä ruoka-aineita, huolehtia ruokailurytmistä jne. Koska kurssi kestää vain 6 viikkoa, selviät tästä kyllä ja mikäli sinulla on pudotettavaa painoa, saat tästä hyvän startin kesään :) Kyseessä ei oikeastaan ole edes dieetti, vaan pieniä muutoksia ja tarkennuksia, joilla jatkat matkaa kohti PYSYVIÄ MUUTOKSIA!

AJANKOHTA ?

* Kurssi alkaa ma 16.4. ja päättyy 27.5.

HINTA? 

ETÄVALMENNUKSEEN sisältyy: 2+1  treeniohjelmaa omatoimisesti tehtäväksi ( toinen kotiin ,toinen salille) sekä ruokavalio-ohjeistus ( huom! saliohjelma ei ole pakollinen, saat myös toiminnallisen ohjelman jota voit tehdä kotona! ) 

HINTA 29e

Kurssimaksun voit suorittaa m.sportin tilille Nordeaan FI19 1135 3000 3077 02 ja viitteeksi Kadonneen Keskivartalon Metsästys etävalmennus

ilmoittautumiset ja lisätiedot: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  


**************************************************************************************************


Functional Core eli toiminnallinen CORE-treeni


Haasta keskivartalokorsettisi tällä toiminnallisella kurssilla, jossa teemme erityisesti keskivartaloa vahvistavaa ja haastavaa treeniä, apuvälineitä mm. pilatesrullat ja katosta roikkuvat "hammockit" eli kankaat. Et tarvitse aiempaa pilateskokemusta, sillä jokainen tekee kurssin harjoituksia oman kuntonsa mukaan. Lupaamme tiukkaa mutta hauskaa treeniä Marin johdolla. 

AJANKOHTA : tiistaisin klo 18 - 19 ajalla 15.5 - 5.6.

Mukaan mahtuu max 6 osallistujaa

HINTA sisältyy VIP-kortteihin, kanta-asiakkaat 32e / muut 48e

SITOVAT ilmoittautumiset This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   ( HUOM! edellyttää että osallistut jokaiselle 4 kerralle, koska voin ottaa mukaan vain 6 osallistujaa! ) 


Faskiatreenillä lisää liikkuvuutta 


Faskioiden liikkuvuus on viime aikoina ollut paljon esillä, koska länsimaiden tiede on vasta havainnut niiden valtavan merkityksen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnillemme! Faskioiden liikkuvuutta heikentävät mm: 

- istuminen 

- kova treeni

- liian vähäinen nesteytys

- stressi ja krooniset tulehdukset 

- epäterveeellinen ravinto

Faskioiden treenaaminen on paljon muutakin kun putkirullausta! Faskiat toimivat linjoina ja ketjuina, joten tällä kurssilla teemme mm. dynaamisia venytyksiä ja liikkuvuusharjoitteita ( vähän joogan tyyppisesti ) jolloin mahdollisesti jo kireihin lihaskalvoihin saadaan lisää elastisuutta. Paitsi että liikkuvuutesi paranee, se vaikuttaa KAIKKEEN treenaamiseesi ja liikkumiseesi ( mm. voimantuottoon, tapaturmariskiin, lihastasapainoon jne) .

Jokainen kerta on erilainen, eli jos et pääse koko kurssille, kysy mahdollisia paikkoja yksittäisille kerroille! Käymme läpi mm. harjoittelita jotka toimivat esim salitreenisi lämppäreinä sekä jäähdyttely/ loppuverryttelyinä. Kokeilemme erilaisia tekniikoita rullilla ja palloilla tiukempien faskoiden avaamiseksi. 

Tällä kurssilla opit mm: 

- mitä on FASKIA ja miksi se on niin tärkeä pitää kunnossa 

- erilaisia tekniikoita niin rullilla kuin palloilla ( jos sinulla ei ole välineitä, voit kurssin aikana hankkia niitä Marilta edullisesti - mutta esim golfpallo toimii loistavasti, rullan lisänä) 

- konkreettisia harjoituksia ja testejä joilla voit omatoimisesti testata ja treenata kroppasi kuntoon 

- miten venyttelet dyaamisesti eri faskialinjoja 

AJANKOHTA

HINTA sisältyy VIP-kortteihin

HUOM! et siis välttämättä tarvitse omaa rullaa tai palloja voidaksesi osallistua kurssille, vaan saat lainata ja testata m.sportissa olevia välineitä. 


Aerial Yin

Tällä kurssilla yhdistämme Yinjoogan ja Aerialjoogan.  ( lisäinfoa tulossa...) 


JOOGAPÄIVÄ 

( lisäinfoa tulossa ) 


****************************************************************************************************************************


JOOGAN ALKEISKURSSI 

Tällä intensiivikurssilla käymme läpi joogan perusasanoita ja tutustumme erilaisiin joogan lajeihin kuten iyengarjooga, yinjooga ja restoratiivinen jooga. Tutustumme myös joogan apuvälineisiin ( mitä, miksi ja miten ) sekä joogahengitykseen. Kurssi soveltuu etenkin vasta-alkajille, mutta sopii syventäväksi kurssiksi myös joogaa jo aiemmin harrastaneelle. 

Joogaharjoittelu kehittää notkeuttasi ja liikkuvuuttasi, koska harjoittelu avaa kehon kireyksiä ja faskiaketjuja. Fyysisessä kehossa kaikki on linkitetty toisiinsa faskioiden avulla ja pitämällä huolta faskioista, pidät huolta kehostasi kokonaisvaltaisesti. Jooga pitää kehosi iättömänä! Suosittelemme kaikille. 


AJANKOHTA lauantain ja sunnuntai 

HINTA kanta-asiakkaat 39e / muut 69e 

Kurssi toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 5. 


PILATES ALKEISKURSSI 

Haluaisitko tutustua PILATES- harjoitteluun? Tällä alkeiskurssilla käymme läpi perusteet: mitä ja miten. Eli miten hengitys yhdistyy liikkeeseen, miksi ja mitä ovat napatuki ja lapatuki. Näitä termejä kuulet käytettävän ihan jumppatunneillakin, mutta tiedätkö oikeasti mistä on kyse?

Edelleen herättelemmä kehoa oivaltamaan missä Pilateksessa on kyse: miksi ne syvät lihakset ja miten saadaan toimimaan.


SOPII KAIKILLE. Ja jos innostut, tästä on sitten hyvä jatkaa pilates-harjoittelua :)

AJANKOHTA maanantaisin ajalla 26.2 - 19.3 klo 15.30 - 16.30 

HINTA: m.sportin VIP-asiakkaille ilmainen, kanta-asiakkaat 39e
muutoin kurssin hinta 59e

Mukaan mahtuu 10 osallistujaa. Ilmoittutumiset ja lisätiedot: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tervetuloa tutustumaan kehonhallinnan perusteisiin!