Tiiviskurssit, seminaarit ja tapahtumat

m.sport järjestää erilaisia tapahtumia, workshopeja ja seminaareja niin ohjaajille, ohjaajille haluaviksi kuin myös ihan tavallisille kuntoilijoille Salo - Turku talousalueella.

Lisätiedot ja kursseille ILMOITTAUTUMISET Marille : info(at) msport.fi 

FACEBOOKISTA löydät aina ajantasaisimmat tiedot 


Jooga & Sointuillat Kulttuuritalo Villissä 

Teemme lempeän ja kehoa avaavan Yinjooga-harjoituksen, joka sopii kaikille, niin naisille kuin miehillekin. Etkä tarvitse aiempaa joogakokemusta voidaksesi osallistua. Yinjooga on lempeä ja voimakkaasti kehon faskiohin kohdistuva harjoitus, joka tunnet kehossasi jo ensimmäisen kerran jälkeen. 

Pienen tauon jälkeen jatkamme ihanalla ja syvärentouttavalla, Peter Hess metodin mukaisesti toteutetulla Sointukylvyllä, jossa lempeät äänimaljat ja gongi vievät sinut syvälle unimaailmaan. ♥ Äänimaljoista ja gongeista syntyvät äänet ja värähtelyt resonoivat kehossasi. Sointykylvyssä näitä instrumentteja soitetaan kehon ulkopuolella, joten rentoutus sopii hyvin kaikille.

Harmoniset soinnut ja värähtelyt auttavat rentoutumaan, moni nukahtaa - mutta se ei haittaa, koska kehosi tuntee värähätelyn nukkuessasikin ♥ 

Elämme monasti kiireistä arkea, sointukylpy kutsuu sinut pysähtymään tähän hetkeen , rentouttaa ja antaa hyvän olon samalla kun se hellii usein ylikierroksilla toimivia aivojasi. 

Sointukylpy kestää alustuksineen n. 60 min ja salilta löytyy niin joogamattoja kuin vilttejäkin, mutta varaudu silti pukeutumalla LÄMPIMÄSTI , sillä kehon rentoutuessa sen lämpötila saattaa laskea

Muistathan ilmoittautua ennakkoon, sillä tuon mukanani tarvittavan määrä mattoja, vilttejä ja bolstereita jne.


WORKSHOPIT JA TIIVISKURSSIT YHTEISÖTALO VINSKISSÄ